Cirknus; knusse, coronaproof circus shows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid

Knusse Circusshows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid

CORONAPROOF WINTERCIRCUS

Helaas hebben we het Wintercircus van dit jaar moeten annuleren. Vanwege de restricties en het aantal stijgende corona gevallen, was het niet meer mogelijk om ons nieuwe programma op de zorglocaties te presenteren.
Dit spijt ons enorm. We keken er enorm naar uit om met onze gloednieuwe show, een echt wintercircus met een spetterend programma, uw clienten weer te verbazen en te laten lachen.

Zoals alle bedrijven in de event-branche, staat Cirknus momenteel stil. Wel hopen we in 2020 terug te komen met een nieuwe show. Zo nodig, natuurlijk coronaproof. 
Ondanks de aanpassingen zijn de Cirknus shows van alles voorzien; de glitter en glamour, acrobatiek, choreografie, dieren en zoals altijd; een gezonde dosis humor!  

Om volgens de richtlijnen van RIVM te kunnen werken, biedt Cirknus 3 coronaproof pakketten aan waar u uit kunt kiezen, om ervoor te zorgen dat uw clienten op een veilige manier van onze shows kunnen genieten.

 

Als er voor uw locatie niet iets tussen zit, gaan we graag met u in gesprek over uw wensen. Cirknus blijft Cirknus, en biedt circusshows 'op maat gemaakt', dus neemt u gerust contact met ons op als u een ander aantal clienten heeft, of meer of minder shows zou willen.

Voor informatie over de prijzen, kunt u mailen of bellen met 06-83019799, info@cirknus.nl 

De maatregelen die Cirknus treft om coronaproof te werken, kunt u vinden op de pagina Coronaproof