Cirknus; knusse, coronaproof circusshows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid

Knusse Circusshows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid


CORONAPROOF CIRKNUS

 

Omdat de gezondheid van uw clienten voor ons het allerbelangrijkste is, en we besmetting van het corona-virus willen voorkomen, houdt Cirknus zich aan de richtlijnen van het RIVM.

Naast de coronaproof pakketten, die vooral bedoelt zijn om u tegemoet te komen in het bezoekersaantal, heeft het Cirknusteam maatregelen genomen om de circusshows coronaproof te maken.


Hoe werkt Cirknus dan coronaproof?

  • Alle artiesten van Cirknus zijn gevaccineerd tegen het corona virus.

  • Tijdens de opbouw, het afbreken en ook met het uitladen zal Cirknus 1.5 meter afstand houden van uw personeel en clienten en mondkapjes dragen. Natuurlijk wassen en desinfecteren wij onze handen ook regelmatig.

  • We hebben het Cirknus decor zo aangepast dat de show ook van afstand goed te zien en te volgen is. Hierdoor kunnen we de zaalindeling aan uw activiteitenteam overlaten, zodat u zelf kunt beslissen hoeveel cliënten er mogen komen, waar ze moeten zitten, of ze vantevoren moeten reserveren en hoe de eventuele looproutes zijn.  

  • De circuspiste heeft geen hekjes meer waardoor show ook van verder weg te volgen is.

  • We werken met een kleinere piste, omdat we om de piste heen 1.5 meter afstand markeren op de grond zodat we ook tijdens de show, gepaste afstand kunnen houden.

  • De inlooptijd om uw clienten een zitplek te geven, hebben we ook verlengd, en tijdens de inlooptijd zal het team van Cirknus achter de markeringen blijven.

    Voor meer informatie over de coronaproof pakketten:
    klik hier

Coronaproof show