Cirknus; knusse, coronaproof circus shows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid

Knusse Circusshows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid

CORONAPROOF CIRKNUS


Omdat de gezondheid van uw clienten voor ons het allerbelangrijkste is, en we besmetting van het covid19 virus willen voorkomen, houdt het team van Cirknus zich aan de richtlijnen van het RIVM.

Hoe is Cirknus dan coronaproof?

Naast de coronaproof pakketten, die vooral bedoelt zijn om u tegemoet te komen in het bezoekersaantal, heeft het Cirknusteam maatregelen genomen om de circusshows coronaproof te maken:

 

  • Tijdens de opbouw, het afbreken en ook met het uitladen zal Cirknus 1.5 meter afstand houden van uw personeel en clienten en mondkapjes dragen. Natuurlijk wassen en desinfecteren wij onze handen ook regelmatig.

  • We hebben het Cirknus decor zo aangepast dat de show ook van afstand goed te zien en te volgen is. Hierdoor kunnen we de zaalindeling aan uw activiteitenteam overlaten, zodat u zelf kunt beslissen hoeveel cliënten er mogen komen, waar ze moeten zitten, of ze vantevoren moeten reserveren en hoe de eventuele looproutes zijn.

  • De circuspiste heeft geen hekjes meer waar door show ook van verder weg te volgen is.

  • Ook is de show live te volgen op het beamerscherm dat naast ons decor hangt. Zo kunt u in uw hele zaal/ruimte stoelen(en evt tafels) neerzetten.

  • We werken dit jaar met een kleinere piste, omdat we om de piste heen 1.5 meter afstand markeren op de grond zodat we ook tijdens de show, gepaste afstand kunnen houden.

  • De inlooptijd om uw clienten een zitplek te geven, hebben we ook verlengd, en tijdens de inlooptijd zal het team van Cirknus achter de markeringen blijven.

    Voor meer informatie over de coronaproof pakketten:
    klik hier