Cirknus; knusse, coronaproof circusshows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid

Knusse Circusshows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid


CORONAPROOF CIRKNUS

 

Omdat de gezondheid van uw cliënten voor ons het allerbelangrijkste is, en we besmetting van het corona-virus willen voorkomen, houdt Cirknus zich aan de richtlijnen van het RIVM.

Naast de coronaproof pakketten, die vooral bedoelt zijn om u tegemoet te komen in het bezoekersaantal, heeft het Cirknusteam maatregelen genomen om de circusshows coronaproof te maken.


Hoe werkt Cirknus dan coronaproof?

  • Alle artiesten van Cirknus zijn minstens 2 keer gevaccineerd tegen het corona virus.
  • Tijdens de opbouw, het afbreken en ook met het uitladen zal Cirknus 1.5 meter afstand houden van uw personeel en cliënten en mondkapjes dragen. Natuurlijk wassen en desinfecteren wij onze handen ook regelmatig.
  • De artiesten doen iedere dag een corona zelftest. Uiteraard testen we ons bij klachten, bij het GGD
  • Het Cirknus decor is zo aangepast dat de show ook van afstand goed te zien en te volgen is. Hierdoor kunnen we de zaalindeling aan uw activiteitenteam overlaten, zodat u zelf kunt beslissen hoeveel cliënten er mogen komen, waar ze moeten zitten, of ze vantevoren moeten reserveren en hoe de eventuele looproutes zijn.  
  • Het rondgaan met de dieren om te aaien, zal alleen  gebeuren als dat gewenst is, en uiteraard zal er dan weer mondkap gedragen worden.
  • We werken met een kleinere piste, zodat om de piste heen, een cirkel van 1.5 meter afstand aangehouden kan worden zodat uw bewoners op gepaste afstand de show kunnen volgen.
  • De inlooptijd om uw clienten een zitplek te geven, hebben we ook verlengd, en tijdens de inlooptijd zal het team van Cirknus achter de markeringen blijven.
    Voor meer informatie over de coronaproof pakketten: klik hier
coronaproof circus zorginstelling
coronaproof circus zorginstellingCoronaproof show