Cirknus; knusse circusshows op maat gemaakt voor elke gelegenheid

Knusse Circusshows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid


PRODUCTIESHOWS ZORGINSTELLINGENAls het circus vroeger naar de stad kwam, liep de hele stad uit. Het circus was een ware belevenis, een sensatie. En zo zou het nog moeten zijn! De oudste generatie van Nederland beleeft het nog zo, en daar neemt Cirknus ze weer helemaal in mee.


In de shows komt het tradionele circus van vroeger terug met moderne aspecten om het levendig te maken. Er word gezorgd voor veel afwisseling en variatie waardoor senioren en mensen met beperking toch geboeid blijven.

De spanningsboog houden de artiesten hoog door humor, spanning en interactie af te wisselen met herkenbare attributen of muziek.
Met trucs, dans en contact met de dieren, nemen ze de mensen even helemaal mee in de wereld van het circus.

Omdat Cirknus jaarlijks meer dan 100 locaties bezoekt, is het team op elkaar ingespeeld, en verlopen de shows soepel. Door de goede samenwerking verloopt de dag van het moment van aankomen tot weggaan gestructureerd en rustig. 

Dus een circus in huis halen, is zo gek nog niet! 


De kracht van Cirknus;

  • snel en gemakkelijk boeken
  • duidelijk en fijn contact
  • klein oppervlakte nodig
  • het hele circus snel op-en-afgebouwd


Voor de organisaties met meerdere locaties, biedt Cirknus een stapelkorting aan, zodat de bewoners van alle of meerdere locaties van de organisatie kunnen genieten van de aangepaste circusshows.

De tarieven van de shows vindt u op de boekingspagina

stapelkorting cirknusE-mailen
Bellen
Info