Cirknus; knusse circusshows op maat gemaakt voor elke gelegenheid

Knusse Circusshows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid


OVER CIRKNUS   

 

Hoe het begonnen is 

cirknus team enthousiast circus

Cirknus is in 2018 opgestart door een knus gezelschap van internationale circusartiesten.

Vanwege hun liefde voor het vak, maar vooral vanwege de liefde voor hun medemens, zijn zij met het idee gekomen om knusse circusshows te geven voor mensen die zelf niet zo makkelijk naar het circus kunnen komen, of graag in hun eigen vertrouwde omgeving een voorstelling willen zien.

Alle artiesten van Cirknus komen uit de echte circuswereld, en hebben jarenlang ervaring in de showbusiness. 

Onder leiding van Janneke de Vries reist het wisselende team van Cirknus door heel Nederland om zorginstellingen te bezoeken en worden prachtige circusshows gegeven die helemaal aangepast zijn aan het publiek.

In de afgelopen jaren is wel duidelijk geworden dat deze vorm van entertainment enorm goed aanslaat bij de de zorginstellingen, en Cirknus breidt dan ook steeds verder uit met nieuwe shows, artiesten en grotere pakketten. 

Naast de zorginstellingen, is Cirknus ook steeds vaker te zien op festivals, evenementen en feesten. Zeker sinds het mogelijk is om aanvullende pakketten te boeken, zoals de parade en de popcorn en suikerspinnen. 


De circusshows voor zorginstellingen

De kleinschalige voorstellingen van Cirknus worden gegeven in verpleeghuizen, woonvormen, op zorgboerderijen, tehuizen, dagbestedingen, ziekenhuizen of op welke zorginstelling dan ook.  
Om entertainment te leveren dat past bij ouderen of mensen met een beperking, wordt over elk detail nagedacht en met enorm veel zorg de de show samengesteld. Er wordt rekening gehouden met passende muziek, veel kleur en afwisseling, en een aangepast verhaal dat door iedereen te volgen is. 

Cirknus circus zorg

Vanaf het moment dat Cirknus arriveert, is het feest. Binnen een uur staat er een circus opgebouwd binnen in het gebouw op de zorglocatie, en kunnen senioren of mensen met beperking om de piste zitten en genieten van een echt circus, met de glitter en glamour van vroeger. 

Cirknus brengt echt klassiek circus met alles erop en eraan.  Artiesten worden geselecteerd op talent en
veelzijdigheid, om zo met een klein team toch een compleet circus te brengen. Omdat de artiesten professionele circusartiesten zijn, is elke show met internationale allure van hoogstaande kwaliteit.E-mailen
Bellen
Info