Cirknus; knusse, coronaproof circus shows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid

Knusse Circusshows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid


OVER CIRKNUS   

 

Hoe het begonnen is

cirknus team enthousiast circus

Een knus gezelschap van internationale circusartiesten heeft in 2018 Cirknus opgestart.  Vanwege hun liefde voor het vak, maar vooral vanwege de liefde voor hun medemens, zijn zij met het idee gekomen om knusse circusvoorstellingen te geven voor mensen die zelf niet zo makkelijk naar het circus kunnen komen, of graag in hun eigen vertrouwde omgeving een voorstelling willen zien.
Onder leiding van Janneke de Vries, die zelf op haar 18de Nederland achterliet voor het circus, worden nu door enthousiaste circusartiesten shows gegeven die helemaal aangepast worden aan het publiek.


De circusshows

De kleinschalige voorstellingen van het team van Cirknus worden gegeven in woonvormen, op zorgboerderijen, tehuizen, dagbestedingen, ziekenhuizen of eigenlijk op welke zorginstelling dan ook.  

cirknus team enthousiast circusartiesten

Entertainment op maat gemaakt voor zorginstellingen, met aangepaste muziek en een aangepast verhaal dat door iedereen te volgen is.  Over elk detail van de show word nagedacht, en met 3 of 4 gepassioneerde circus-artiesten wordt er een heuse circusshow gegeven met de glitter en glamour van vroeger. Ieder talent wordt gebruikt, van muzikaal talent tot lenigheid, van dierenliefde tot evenwichtkunst, van humor tot spanning, in de Cirknus shows zit alles. De prachtige shows die de gepassioneerde circusartiesten geven, toveren een glimlach op iedereens gezicht.

Elk jaar presenteert Cirknus een nieuw programma met nieuwe artiesten en sinds 2019 geeft Cirknus ook shows op vakantieparken en scholen.