Cirknus; knusse, coronaproof circus shows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid

Knusse Circusshows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid


OVER CIRKNUS   

 

Hoe het begonnen is

cirknus team enthousiast circus

Cirknus is in 2018 opgestart door een knus gezelschap van internationale circusartiesten.
Vanwege hun liefde voor het vak, maar vooral vanwege de liefde voor hun medemens, zijn zij met het idee gekomen om knusse circusvoorstellingen te geven voor mensen die zelf niet zo makkelijk naar het circus kunnen komen, of graag in hun eigen vertrouwde omgeving een voorstelling willen zien.


Onder leiding van Janneke de Vries reist het team van Cirknus door heel Nederland om zorginstellingen te bezoeken en worden prachtige 
shows gegeven die helemaal aangepast worden aan het publiek. Zelf is Janneke 12 jaar geleden met het circus meegegaan, en heeft als circusartiest door heel europa gereist. Met haar showervaring, een breed scala aan circusacts, kostuums, en artiesten, worden door haar de prachtige, kleurrijke circusshows van Cirknus samengesteld. 

De circusshows

De kleinschalige voorstellingen van het team van Cirknus worden gegeven in woonvormen, op zorgboerderijen, tehuizen, dagbestedingen, ziekenhuizen of eigenlijk op welke zorginstelling dan ook.  
Om entertainment te leveren dat past bij ouderen of mensen met een beperking, wordt over elk detail nagedacht en met enorm veel zorg de de show samengesteld, en wordt er rekening gehouden met muziek, kleur en afwisseling, en een aangepast verhaal dat door iedereen te volgen is. 

cirknus team enthousiast circusartiesten

Vanaf het moment dat Cirknus arriveert, is het feest. Binnen een uur staat er een circus opgebouwd binnen in het gebouw op de zorglocatie, en kunnen senioren of mensen met een handicap om de piste zitten en genieten van een echt circus, met de glitter en glamour van vroeger.

De prachtige shows die de gepassioneerde circusartiesten van Cirknus met veel enthousiasme presenteren, toveren een glimlach op iedereens gezicht.

Elk jaar presenteert Cirknus een nieuw programma met nieuwe artiesten en sinds 2019 geeft Cirknus ook shows op vakantieparken en scholen.