Cirknus; knusse circusshows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid

Knusse Circusshows, op maat gemaakt voor elke gelegenheid


SHOWS VAN CIRKNUS

 

De circusvoorstellingen van Cirknus worden aangepast aan het publiek en de locatie. 
Het team van Cirknus is letterlijk en figuurlijk heel flexibel, en op bijna elke locatie, voor elke doelgroep kan er passend entertainment geleverd worden. 
De artiesten van Cirknus zijn professionele circusartiesten die worden geselecteerd op talent en veelzijdigheid, zodat met een klein team, toch een volwaardig kwaliteitsprogramma gepresenteerd wordt, met glitter en de glamour, met prachtige kostuums, bijpassende muziek en afwisselende circusacts.


PRODUCTIESHOWS voor zorginstellingen:

Cirknus gaat verschillende keren in het jaar op tour met productieshows.  Deze shows worden dagelijks gepresenteerd op verschillende zorginstellingen. 

Omdat er met de productieshows 1 keer geinvesteerd wordt in een programma dat vervolgens op meerdere locaties gepresenteerd wordt, wordt er op deze manier bespaard op kosten.


In de shows voor zorginstellingen wordt er gezorgd voor veel afwisseling en variatie waardoor senioren, mensen met dementie, of een beperking, toch geboeid blijven. De spanningsboog houden de artiesten hoog door spanning, humor en interactie af te wisselen met herkenbare attributen of muziek.
Met trucs, dans en contact met de dieren, nemen ze de mensen even helemaal mee in de wereld van het circus. 

Op de online boekingsagenda kunt u zelf de productieshows boeken:

´CIRCUS OP MAAT´:

Voor evenementen, festivals, en feesten is 'Circus op Maat' heel geschikt.
Of als een productieshow net niet aan uw eisen voldoet, of u een circusshow nodig hebt op een specifieke datum, biedt Cirknus ook circusshows die op maat gemaakt worden, en voldoen aan uw wensen en eisen, passend voor elke gelegenheid en doelgroep.

Met een show aangepast aan het publiek, met circusacts en artiesten die u graag wilt zien, wordt een echt circus gepresenteerd met alles erop en eraan. 
In overleg wordt er een programma samengesteld, zodat het circusbezoek helemaal past bij uw feest.
Bij de productieshows kunt u kiezen voor een pakket dat bij uw locatie past:

 

Cirknus Suikerspin & Popcorn pakket Cirknus Suikerspin & Popcorn pakket